Trendi divatkiegészítők és öltözékek bohémként és szolidként (tavasz-nyár szezonra)

Duci, vékony, visszafogott, színrajongó – mindenkire gondoltam! A modest fashion – szolid divat cikkében már beszéltem a kifinomultság és extravagánsság párosításáról, viszont most összeállítottam egy galériát a legjobb válogatásokról “Trendi divatkiegészítők és öltözékek nőknek” címszó alatt , így most, nagyban a nyár közepén írva ezt a cikket, bőven van időnk kiválasztani a legjobban tetsző és leginkább ránk illő összeállítást!

Trendi divatkiegészítők és öltözékek nőknek tavaszra és nyárra

Háromféle kategóriába, vagy inkább életérzésbe, hangulatba soroltam őket ránézés alapján, a legszebbeket kiemelve: “tengerparti gyöngyszem, bohém elegancia és fátyolos frissesség.” 

Kezdjük az elsővel:

I. Tengerparti gyöngyszem

 

A batikolt anyag alap, hogy itt nem maradhat el, hisz könnyű, vékony és káprázatosan festesz benne akkor is, ha semmi mást nem viselsz hozzá. Mivel a művészi minták önmagukban öltöztetnek, így valóban sok délkeleti nő nem is hord semmilyen ékszert, mikor felölt egy ilyen kelmét, viszont ha meg kéne nevezni egy ékszertípust, amely remekül passzol a batikvirágokhoz, egyértelmű, hogy a fából készült ékszerek passzolnak leginkább természetességük végett.

Sort kedvelőknek:

II. Bohém elegancia

 

Ide a hétköznapitól megszokott szín-összeállításokat, fazonokat és/vagy élénk mintázatú szetteket soroltam be.

Van is egy gyönyörű nyári ruha szabásminta, mely alapján te is eltudod készíteni bármilyen színű anyaggal és díszítéssel a saját batik ruhádat, több női méret alapján is megadva a paramétereket. Ha kicsit lejjebb tekersz a galérián, rá fogok mutatni hol éred el ingyenesen.

Ez a kettő pedig nagyon szépen bemutatja az igazi ötvözetét az indonéz stílusnak és a nyugati trendnek:

Az ígért szabásminta forrása egyéb ingyenes tippekkel és trükkökkel otthonra, ITT ÉRED EL >> (ez egy szezonális magazin, tehát csapj le, mert ha később kattintasz ide, valószínűleg már a következő magazinszám fog itt várni szabásminta nélkül)

III. Fátyolos frissesség

Ha a modest fashion irányzatát követed, vagy szimplán nagyon szereted a kendősálakat, akkor ez a kategória a Tiéd. :)

(Mintázatot festeni anyagodra ezzel az ötlépéses útmutatóval tudsz egyszerűen vagy igényeld a ragasztómentes megoldáshoz az ajándék magazinodat >>)

Tetszenek ezek a szettek? Oszd meg a cikket a többi, különleges divatot kedvelő barátnőiddel is!

U.i: Nézz szét még több gyönyörű batik női ruha között itt >> és batik női táska között itt >>

Szólj hozzá!

hozzászólás