Színesen télen is – miért ne? | Téli divattippek nőknek

Ha szeretnénk jól és különlegesen kinézni, azt az év mindennapján szeretnénk, nem csak azokon a meleg napokon, amikor a hajunk meg divatkiegészítőink látszanak.

Ezért összeállítottam most egy blogbejegyzés-összefoglalót Neked, melyek segítségével inspirálódást nyerhetsz télre is megjelenéseddel kapcsolatban!

Téli divattippek nőknek - divat, divatkiegészítők, kézműves divat

Téli divattipek nőknek
I. Összeállítás-megoldások a hideg napokra!

Ahogyan az őszre, ugyanúgy a télre is vonatkozik ez az írásom: ne félj kimutatni a stílusodat, önmagadat! Ráadásul egy ötletes összeállítással még inkább felragyogsz és ez bármilyen élethelyzetben jól jöhet – akár egy fontos találkozón vagy egy állásinterjún.

A kreatív divat és a sokszínűség kedvelőinek tehát nem kell eltemetnie magát nagy, szürke kabátokba, hisz ha kicsit is használjuk a fantáziánkat, akkor még a legegyszerűbb darabokkal és díszekkel is tuti imidzset tudunk kialakítani.

Itt egy plusz tábla még, amiből ötleteket meríthetsz divatos öltözködésedhez:

 

II. Nézd meg a gyönyörű sálakat készítő Echa munkáit

Jóllehet, darabjai egyelőre messze vannak, ám a szövetek színei és motívumai ötletet adhatnak, hogyan is válassz kiegészítőt ezen a télen.

(Tipp: Echa indigó kékkel szeret dolgozni, s mint a lila szín és más árnyalatai, mind-mind nemes eleganciát nyújt és élénkít egyben. Egykoron, a lila színt lehetetlen volt beszerezni, csakis uralkodói családok birtokolhattak lila kelméket, ugyanis színét olyan ritka forrásokból lehetett nyerni, mint például lila korall.)

Téli divat nőknek

III. Ideális öltözék érett nőknek

Habár ez a cikkem kifejezetten az ötvenhez közeli és azon túli hölgyekhez szól, de a női alaktípusokról, bőrtípusokról és az ezekhez igazodó ideális színekről szóló pontok ugyanúgy a fiatalabb korosztályba tartozó nőket is érinti.

Női divat télen

IV. Lélegzetelállító handmade táskák indonéz készítőktől

Aki olvasta a korábbi bejegyzéseket is, az megszokhatta már, hogy csupa szebb és színesebb, teljes kézi előállítású darabokat csodálhat meg itt, az országból, ahol éppen élek. Ezek között is a legnagyobb kedvenc számomra az egzotikus mintázatú táskák!

Ebben a táskás posztban található művésztermékek közül télen csupán az egyiket viselni nem csak kívülről dobja fel az ember leányát, de belülről is, hisz ki nem imád birtokolni egy valódi értékkel bíró darabot?

Színgazdag, szőtt és hímzett handmade táskák

Hímzett, horgolt és batikolt kézműves divattáskák a Jakarta Fashion & Craft Week ipartárlatáról

Tetszett a cikk? Oszd meg a többi, egyediséget kedvelő barátnőiddel is!

Szólj hozzá!

hozzászólás