Rózsakvarc | A szerelem és bűbáj köve. Hogyan segít?

A rózsakvarc elsődlegesen könnyebbséget és nyugtató hatást hoz állandó viselőjére. Néhány helyen ezért is ajánlják hordozását szerelmi csalódás, illetve a magány, szeretethiány enyhítésére.

Viszont, ami még jobb benne, hogy ezen belső békét hozó hatásának köszönhetően optimistábbá, pozitívabbá válsz, amik kihatnak gondolataidra és később külső világod is követni kezdi ezt a ritmust. És ez a ritmus elérheti a hőn vágyott nagy Ő-t is :)

 

Rózsakvarc hatásai:

Ám mielőtt belekezdenék hatásainak, jellemzőinek felsorolásába, úgy felhívom arra is a figyelmed, hogy csupán a kőnek köszönhetően senkinek a szerelmi élete nem fog rendbe jönni. Ehhez Neked is tenned kell, sőt rajtad múlik, a Te hozzáállásodon, hogy a rózsakvarc elemi képességei mennyire erősen hatnak rád. Ez a felhívásom ugyanúgy vonatkozik a korábbi ásványköves listámra és a holdkő jellemzőire is.

Tehát, ne ülj otthon egész nap szorongatva a rózsakvarcodat, hanem szocializálódj, ismerj meg új embereket és ha nehezebb napjaid vannak, úgy igyekezz azokat baráti társaságban tölteni – és legfőképp, építsd magadat, találj olyan hobbit vagy elfoglaltságot, amely leköt, feltölt, felszabadítja alkotói energiáidat és nem hagy téged elsüllyedni az önsajnálatban.

Klaudia szakterapeuta rovatát olvashattuk :)

Más jellemzői
  • kreativitás, szépérzék, alkotói termékenység és gondolatok fokozása
  • nemi szervek, szív, keringési rendszer működésének serkentése
  • csecsemőmirigy, tüdő, vese, mellékvese erősödése
  • szeretetérzés, könyörületesség
  • önbecsülés javulása

rózsakvarc gyűrű

Ezen tulajdonságainak köszönhetően is hívják a szerelem kövének, mert nem csak a párkapcsolatokhoz kötődő érzelmeid helyrebillentésére – vagy erősítésére – fókuszál rezgéseivel, de erős önbizalomjavító hatásának köszönhetően magadat is segíted megszeretni. Létrehozhat egy egészséges önképet magadról és ami kreativitást, fantáziaerőt igénylő tevékenységbe belefogsz, annak folyamata és produktuma elégedettségérzést, szerelemérzést hoz magával.

Tehát azt is mondhatjuk, hogy ez az ásványkő megtaníthat arra, hogy lásd a jót magadban és hogy realizáld, nem kell feltétlen egy másik fél szerelme a te boldogságodhoz.

Hidd el, az ilyen elégedett, tudatos perceknek van a legerősebb vonzó hatása, és ha teljes tudatában vagy annak, mennyire erős és értékes vagy, ezt nagyon hamar felismerik mások is.

Rózsakvarc nyaklánc

Rózsakvarc nyakék

Ha szeretnéd tudni, hogy a rózsakvarcnak melyek a legértékesebb darabjai, és hogyan tudod őket kiszűrni akár egy egyszerű vásáron, töltsd le ingyenesen ehhez a segédletet ide kattintva >>

Tetszett a cikk? Oszd meg a többi szerelmet keresővel is!

Szólj hozzá!

hozzászólás