Stílusos facsatos övek indonéz designnal | Viszlát fémallergia!

Néhány nappal ezelőtti bejegyzésemben megmutattam nektek a pálmafából faragott ékszereim legszebb darabjait képekkel, melyek fazonjai és színei néhányotoknak legnagyobb örömömre beindította a fantáziáját.

Ha már fa, íme pár kép egy szintén 100%-ban indonéz kézzel munkált, gyöngyös övről, melynek óriási előnye, hogy stabil kapoccsal rendelkezik és még elasztikus is.

fa csatos övek

Drága modellem az illusztráció kedvéért felpróbálta mindkettőt, hogy lássátok, derékövként is tökéletesen alkalmazhatóak, és habár gyönyörű a pólója, csak mivel az egyik öv tarkabarkás és a másik pedig élénk narancsszíntől pompázik, javaslom, hogy a minta ellenére egyszínű, letisztult fölsővel vagy ruhával vegyél fel hasonló cuccot :)

Jó dolog, hogy elég sok alkalomra fellehet kapni és amellett, hogy totál anti-allergén, gyorsan kész vagy vele, nem kell a lyukakkal vesződnöd! Csendben megjegyzem, hogy klassz szuvenír is, mert én csak bő ruhákat hordok főleg, így eme két öv már gazdára lelt legutóbbi hazalátogatásom során…

Egyébként ezek a darabok már magukban öltöztetnek, ezért is borzasztóan praktikus bármilyen hasonló kiegészítő, hisz gyakorlatilag lelkük van vagy lehet ez akár a névjegyed is ha az egyedi stílusra tereljük a szót. De egy szettben is megállná a helyét, főleg ha a faékszeres posztomba belekattintottál, lehet ott is egy-két karkötővel vagy nyakékkel kombinálni egy ilyen egyszerű de dizájnos viseletet. Én ebben is hiszek amúgy: a színes, szemnek kellemes, de a csilivilimentes külső híve vagyok.

Te is szereted a fát? Neked is szükséged lenne egy ilyen darabra?

 

Szólj hozzá!

hozzászólás