Batikolás? Gyerekjáték!

Emlékszel még a batikolós posztomra ragasztóval, ahol a Blick Materials forradalmi videójával bemutattam, hogyan is tudunk, mi egyszerű halandók is batikot elkészíteni? Ha esetleg még nem kukkantottál bele vagy nem győzött meg amit láttál, itt van pár kép azokról, akik ugyanazzal a technikával hozták létre műveiket és fantáziájuk szerint egyik-másik adott hozzá némi pluszt:

 


(Ha rájuk kattintasz, részletesebben megnézheted az oldalukon a munkáikat és a lépéseket)

És a ragasztó, amivel az álommintádat anyagra tudod vetni:

Más ragasztót is használhatsz, erről is írtam a korábbi batikos posztban, de a legintenzívebb és minőségi hatásért érdemes a fenti terméket megrendelned, meglátod, hosszabb távon ezzel jársz a legjobban.

Vagy teheted ezt ragasztómentesen is, ez esetben ezzel együtt vedd fel a bónuszokat is >>

Mire jó a batik?

Nagyszerű kérdés. A batik nem csak hogy szép, ezerféleképpen felhasználható, bár igaz, erről mifelénk sokat nem lehet hallani, ám ha batik anyagról lenne szó mégis, úgy rögtön egy ruhát vagy egy inget képzelünk el – pedig annyi kreatív út létezik, amivel saját készítésű mintáinkat termékké fejleszthetünk! Kiteheted falfestményként ha páratlan dekorációt szeretnél varázsolni, varrhatsz belőle tárcát, táskát, sálat, patchworkot, sőt még ékszereket is tudsz belőlük készíteni! Ezzel egy időben pedig nem csak hogy magasan kiemeled magad egyedi stílus terén, de úttörővé is válhatsz mint a hazai divatban is, mint a kereskedelemben is.

Most hagylak, had nézelődj kicsit és ismerkedj össze ezzel a trendi kézművészettel, hidd el, teljesen kezdőként is neki tudsz állni és alkotni batikokat, idővel pedig a rutinod mellett a csodálóid száma is megnő. :) A tartós textilfestéket is te magad tudod előállítani konyhai hozzávalókkal, tehát emiatt már nem kell hogy fájjon a fejed, melyiket lenne érdemes megvásárolnod.

De nekem ez túl nehéz! Nem akarok ennyi eszközzel nyűglődni, csak alkotni akarok valami nagyon szépet egyszerűen és gyorsan!

Okés, jó hírem van, mert létezik egy út… Popsitörlőkendőkkel! :)

Kövi posztban ki is fejtem Neked!

Tetszett ez a bejegyzés? Oszd meg!

Szólj hozzá!

hozzászólás