Asri Kinanti: siker a köbön | a Kinanti táskamárka új kollekciója

Aki olvasta az interjúcikkemet Asriról, a dzsakartai, táskakészítő üzletasszonyról és az indonéz szuvenír táskák népszerűségéről, annak biztosan rögtön leesett, mennyire okos és aranykezű nő is ő – hisz nem csak arról van szó, hogy több lábon áll a háztartás és a gyerekei mellett, hanem legnagyobb szenvedélye, a saját gyártású táskái is immár egyre szélesebb körű népszerűségnek örvend.

Bevallom, lendülete és imidzse – főleg, hogy kendős nőként különösen tudok vele azonosulni – roppantul inspiráló számomra és azon kaptam magam, hogy nem csak a kiegészítőim, de már a ruhatáram nagy része is kézművesektől lett megrendelve, személyre szabottan. És ez alá nem is vagyok hajlandó lejjebb adni! :)

Na de visszatérve Asrira (későbbiekben Achiként, a becenevén hívom) a batiktáskák mellett most milyen stílussal és fazonnal rukkolt elő?

Asri Kinanti, indonéz táskakészítő

Sok rendelőd van?

– Igen, alhamdulillah (hál’Isten) egyre többen vannak! (nevet) Sőt, egyre többen kérik, hogy valósítsam meg az elképzeléseiket, de persze az általam megálmodott darabok is hamar gazdára lelnek.

Még mindig ámulok és bámulok, hogy van időd egyszerre ennyi mindenre, hisz közben üzemelteted a Grillházt is.

– Nem tagadom, gyakran vagyok kimerült, főleg hogy a gyerekek még kicsik és igénylik a sok közös játékot, emiatt nehéz az egyensúlyt olykor megtalálni a család és a munka között, de egyáltalán nem bánom, mert minden percét élvezem a független üzletmamilétnek. :)

– Valamint a férjem, aki egyben a partnerem is, mindig segít az otthoni teendőkben is, így panaszra úgy gondolom, végképp nincs okom.

Asri Kinanti kislánya is főzőcskézik anyu mellett

Úgy tűnik, azért több segítségünk is van :)

Asri Kinanti kisfiával

Fekete-fehér csíkos, Kinanti táska

 

Akkor most muti az új darabjaidat!

– Csak fotókkal tudok szolgálni, illetve a sajátommal, mert már elkelt a nagyja. (nevet)
Igazából a fazon olyan, amit eddig is megszokhattál, az én stílusomat. Mint mondottam az előző beszélgetésünk során, a vásznat és a farmert kedvelem leginkább, ha hétköznapi viseletről van szó, így ez a kollekció ezúttal teljesen az előbbiből készült. Az eleganciára, de ugyanakkor a könnyed dizájnra mint mindig, most is is maximálisan odafigyeltem.

Megérik legalább az egy hetet otthon??

– Nem!

Visszatérő vásárlóid is vannak?

– Igen, sőt a többség többször is vásárol tőlem, ami számomra hatalmas elismerés, hisz ezek szerint a munkám valóban olyan minőségi, mint amilyet elszeretnék érni minden egyes termékemnél.

És az újak?

– A törzsvásárlók által egyre több az ajánlás a közösségi médiában, gyakran feltöltik a táskám Facebook-ra vagy Path-re (olyan mint a Facebook, csak zártabb közösség van rajta, Magyarországon nemigen használatos) és taggelik be a nevem rajta, mint forrást. Hihetetlenül jó érzés, hogy ennyire boldogak a kezem munkájával, ráadásul könnyen érkeznek így új vásárlók is, akik szintén hasonló táskát akarnak, mint amilyet a társuk fotóján pillantottak meg.

Asri Kinanti vászon kézi táska

Asri Kinanti vászon kézi táska

Az elégedett ügyfelek 

Indonéz szuvenír táskák: Asri Kinantiszínes vászon táskaIndonéz szuvenír táskák: Asri Kinanti limitált vászon táskakollekciója

A legújabb készlet, ami máris kifogyott

Nekem rengeteg táskám van, de mindig meghozod a kedvemet a készletbővítéshez…

– Állok szolgálatodra, ha gondolod, a részleteket akár most meg is beszélhetjük. ;)

Tetszik Achi munkája? Oszd meg, hogy mások is olvashassanak Róla!

Szólj hozzá!

hozzászólás