Ajándékod

Összeállítottam Neked a tengerentúlról egy összesen 24 oldalas mini magazint + kinyomtatható ékszerkészítő leckefüzetet, melyek az IndoKreatív magazincsomag második számaiként nem csak szép, színes képeket tartalmaz, hanem:

  • a TieDye textilfestészet technikáját és eszközeit írja le
  •  4 db színezhető, mandalás könyvjelzőt
  •  navigáló ábrákat és videókat a gyöngyfűzés technikáiról
  • a helyi kultúra egy szeletjének bemutatását
  • egyéb bónusz kiváltságokat, mint pl. meghívó levelet a csoportunkba vagy “VIP” kártyát ingyenes, szuvenír ékszer igényléséhez
  • valamint hasznos alkalmazások és oldalak linkjeit az inspirációhiány elkerülése végett

IndoKreatív Ékszerkészítő Leckefüzet

 

 

Ezenkívül, a későbbiekben az e-bookok folytatását is megkapod e-mailben, illetve melléjük privát blogbejegyzés-hozzáféréseket, friss aktualitásokat és egyéb értékes tippeket!

  A magazinsorozat előző részeit a feliratkozással nem fogod megkapni, csakis a soron következőket. Ha szeretnéd a mostani csomag két példányát, úgy töltsd le őket most.
Név*
Email*


Kérlek, ne írj hamis e-mail címet vagy egyéb badarságokat a mezőkbe, ugyanis akkor nem tudod megkapni az olvasmányokhoz tartozó linkeket. SPAM-et nem küldök, adataidat bizalmasan tárolom és ha szeretnél, bármikor leiratkozhatsz egyetlen kattintással.

* A Kérem az ajándékomat!” gombra kattintással és egyúttal neved és e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy a jövőben a weboldal tulajdonosa tartalomfrissítéssel kapcsolatban és tájékoztatói célból hírleveleket küldjön neked, valamint e célból megadott adataidat kezelje.

Kijelented, hogy ez a feliratkozási szándékod önkéntes és ezzel egy időben elfogadod az erre vonatkozó tájékoztatást és adatvédelmi szabályzatot. (NAIH-118839/2017 – NAIH-114145/2017)