Ajándékod

Összeállítottam Neked a tengerentúlról egy szellős de hasznos tartalmakkal teli mini magazint + egy kinyomtatható ékszerkészítő munkakönyvet, melyek az IndoKreatív magazincsomag harmadik számaiként nem csak szép, színes mintákat tartalmaznak, hanem:

IndoKreatív Mini Magazin 3

Én is tudok alkotni! ékszerkészítés házilag e-book

✔ egy könnyű és különleges divatruha szabásmintáját + két bónusz nyomtatnivalót

✔ két rövid tippet, hogyan maradj összeszedett nő

✔ hogyan készíts lógós fülbevalót és kenderfonálból nyakéket teljesen házilag

 

Ezenkívül, a későbbiekben az e-bookok folytatását is megkapod e-mailben, illetve melléjük privát blogbejegyzés-hozzáféréseket jelszavakkal együtt, friss aktualitásokat és egyéb értékes tippeket! (A feliratkozással az előző számokat nem kapod meg, csakis a soron következőket. Ha szeretnéd a mostaniakat, iratkozz fel rájuk most.)

Név*
Email*


Kérlek, ne írj hamis e-mail címet vagy egyéb badarságokat a mezőkbe, ugyanis akkor nem tudod megkapni az olvasmányokhoz tartozó linkeket. SPAM-et nem küldök, adataidat bizalmasan tárolom és ha szeretnél, bármikor leiratkozhatsz egyetlen kattintással.

* A Kérem az ajándékomat!” gombra kattintással és egyúttal neved és e-mail címed megadásával hozzájárulsz, hogy a jövőben a weboldal tulajdonosa tartalomfrissítéssel kapcsolatban és tájékoztatói célból hírleveleket küldjön neked, valamint e célból megadott adataidat kezelje.

Kijelented, hogy ez a feliratkozási szándékod önkéntes és ezzel egy időben elfogadod az erre vonatkozó tájékoztatást és adatvédelmi szabályzatot. (NAIH-118839/2017 – NAIH-114145/2017)